Som avslutning för detta projektår valde vi att göra en rolig aktivitet tillsammans med alla som är eller varit medlem i Kulturcrew under åren. Vi valde då att åka till Östersund till Multichallenge för att gå Boda Borg och spela laserhall.

Dagen började med en samling på Folketshus för att räkna in alla och för att sedan gemensamt gå till tåget. Vi blev 14 glada själar som åkte på denna resa. När vi väl anlände i Östersund så tog vi en buss till Multichallenge där vi sedan åt lunch i deras restaurang.

Efter lunchen samlades vi och gjorde en utvärdering på ”B-TOWN” tillsammans. Sedan var det dags för laserhallen. Där delade vi upp oss i två olika lag och sedan tävlade mot varandra, väldigt kul!

Efter mycket skratt och slit slutade det med en vinst till det gröna laget, grattis!

Efter laserhallen var det dags för Boda Borg. Då delade vi upp gruppen i tre olika lag där alla fick i uppdrag att samla så många stämplar som möjligt. Detta krävde mycket samarbete och teamwork, ett bra och kul sätt att lära sig jobba tillsammans med andra.

Dagen bidrog med mycket skratt och roliga minnen!

Författare: Mika Ingebrigtsen