Med mål att skapa ett nytt stort event lagom till höstlovet har ungdomarna fått hålla i alla delar som ett sort event kräver.

Ungdomarna bestämde sig att de villa ha Saliboy som en artist och DiegoxMAMI som Dj. Varefter de sedan kontaktade artisternas manager för att kolla lediga datum, pris och övriga krav. Det blev en hel del förhandlande och många nyttiga kunskaper i vad som måste finnas i avtal för att allt ska falla på plats.

De är inte bara artisten som ska bokas, det är även teknik, boende, resor och andra krav som artisterna kan ha.

När allt var klart med avtalen, datum och tider satta kunde marknadsföringen börja och biljetter släppas.

Mycket rök blev det och trots att fastighetsskötaren stängt at ventilationen så att inte röken skulle sprida sig så hände något…

Brandlarmet gick och helt plötsligt så blev det en verklig brandövning. Vilken tur att vi även tränat på detta så att alla visste vad som gällde, vart uppsamlingsplatsen var och hur vi skulle agera med ”förvirrade” gäster.

Författare till inlägget Camilla och AbdiNasir