Apan Totte går bananas i denna tokroliga föreställning, och visar att Zillah är en buktalerska av världsklass. Publiken kan inte göra annat än att följa med på apans nyckfulla upptåg och själva bli en del av föreställningen. Både små och stora fascineras av hur den kaxiga lilla schimpansen kan verka så levande och mänsklig. Det bjuds på sångnummer och knasiga upptåg – allt i en skojig mix för att det ska bli succé.

Zillah & Totte firar 15 år som artister i år. De slog igenom stort när de vann den allra första säsongen av TV-programmet Talang på TV4. De följde upp succén med att åka till Hollywood och vinna World Championships of Performing Arts i kategorin varieté. De har släppt musikalbum och nu gör de succé på TikTok med humoristiska glimtar in i deras vardag. Dessutom gör Zillah huvudrollsröster till program på Disney som Goldie och Björn och High School Musical: The Musical: The series.

Denna eftermiddag fick Kulturcrew hålla i showen med allt från förberedelse innan, under och efter. Det var mycket som skulle göras i ordning innan, bland annat alla godispåsar till fiskedammen vi skulle hålla i efter föreställningen till alla barnen. Vi poppade även popcorn, ställde fram snacks och dricka i biokiosken.

Några av ungdomarna fick i uppdrag att ta hand om artisterna och fixa raider och vara dem till hands. Innan föreställningen började scannade och sålde vi biljetter och hjälpte gästerna med deras frågor och funderingar.

På denna föreställning bjöd vi även fritids så det var ca 80 gäster i teatersalongen. Efteråt höll vi i fiskedamm vilket var väldigt uppskattat bland barnen. En väldigt trevlig eftermiddag med fantastiskt bra uppträdande!

Författare: Mika Ingebrigtsen