En hämndtrevlig komedi. En feelgood-deckare med sång!
Gunhild och Wiwi har sedan länge arbetat i den lilla butiken Bolanders skor. De har sina rutiner och livet rullar på. Men hur kommer det sig att den tidigare direktören för skobutiken så hastigt dog och varför försvann plågoanden Larry Björk? Välkommen till en hämndtrevlig komedi. En berörande feelgood-deckare med sång!

På onsdagen den 30e mars kom Bolanders skor till Bräcke och framförde deras show. Det kom ett 40-tal gäster där majoriteten köpte fika till pausen i mitten av teatern.

Det Kulturcrew fick göra under kvällen var att sälja fikabiljetter innan föreställningen och även i pausen då fikat serverades. Det bakades även innan eventet för att gästerna skulle få nybakade kakor, det bakades b.la. morotskaka.

En väldigt lyckad kväll med mycket skratt och gott fika!

Författare: Mika Ingebrigten