Den 12 mars satellitsände vi det sydkorenska pojkbandet BTS konsert i Seoul. Bandet är kända för deras engagerande framträdanden och de har miljoner fans världen över. Det ryktades även att denna konsert skulle vara deras avskedskonsert eftersom killarna ska rycka in i militären. Bräcke var den nordligaste orten att sända konserten!

Dagen startade med att vi kom dit och började dela ut roller till varandra, exempelvis vilka som skulle stå i biokiosken, dela ut välkomstdrinkar och skanna biljetter. Sedan var det dags att göra lokalen redo för konsert. Det togs fram ljusstakar, dukar och vi startade högtalare så bandets musik flödade i rummet.

De första gästerna som anlände blev välkomnade av Lora.

Det kom ett 60-tal gäster till konserten. Man kunde köpa biljetter och snacks i biokiosken.

Här står Ana Cecilia och Shukri i biokiosken.

Lora och Abdinasir som står och skannar biljetterna.

Bioskiosken fick stå öppen hela tiden ifall någon ville köpa något under konserten också. Efter konserten var det dags att snabbt städa lokalen eftersom det skulle vara en opera samma kväll. Efter all städning var klar hann även personalen ta en smygtitt av slutet på konserten, såhär såg det ut:

Författare: Mika Ingebrigtsen