Då det var dags för Mika att vidga sina vyer blev det därför dags att annonsera ut en ny tjänst som projektledare för Kulturcrew, och slutligen så landade det på mig.
Så vem är jag då? Ida Cederberg heter jag och är 32 år ung och bor i centrala Bräcke med min familj.
I grund och botten är jag undersköterska, och har till största delen av mitt verksamma arbetsliv jobbat som undersköterska i olika former. Utöver min tjänst som Mentor/Projektledare i Kulturcrew så jobbar jag på hälsocentralen, en liten sidekick jag har på fritiden är att verka som konståkningstränare här i Bräcke, där jag har två grupper med isprinsessor.

Anledningen till att just jag sökte tjänsten är nog för att jag alltid tyckt om att göra skillnad, att kunna ge ungdomar möjligheten till fler aktiviteter. Då jag själv är uppväxt i en by där det varit dåligt med aktiviteter tycker jag det är så kul att kunna göra annorlunda, att kunna påverka och skapa just detta, aktiviteter för både barn och vuxna, tillsammans med mitt crew.