Ett nytt projekt för att återstarta dansen vilket folketshus har valt att vara med i. Tanken är att liva upp dans och samtidigt vara nytänkande. Under våran första danskväll var det Jannez och DJ Tilly som stod för underhållningen. Att ha en DJ på dans är b.la. en av de nytänkande idéerna.

Schemat för kvällen var att först ha motionsdans i två timmar för att sedan gå över till vanlig dans resten av kvällen. Vi hade även afterwork på i restaurangen både innan och under motionsdansen. Kulturcrew fick hjälpa till med både afterwork och dansen. De fick i uppgift att ställa ut maten, diska, sälja biljetter i biokiosken, fylla på med vatten och städa. Full fart hela kvällen och det kom runt ett 90-tal dansglada gäster.

En väldigt rolig kväll med mycket samlad information till nästa gångs arrangemang.

Författare: Mika Ingebrigtsen