Fredagen den 18e november var det förlovnings fest mellan Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund på Folketshus. Under den festen fick Kulturcrew jobba och hjälpa till med förberedelse och servering. Det första som skulle göras var att möblera om hela skolmatsalen och ställa bord och stolar i öar. Borden skulle dukas för ca 40 personer, där fick ungdomarna träna på hur man gör kuvert dukning.

När lampor och blommor ställts ut på borden var det dags att förbereda välkomstdrinken och tända marschaller. Sedan anlände gästerna och de minglade i foajén medans förrätten förberedes. Förrätten serverade vi till bords medans varmrätten och efterrätten var buffé.

När alla gästerna satts sig till bords började vi gå ut med förrätterna, då fick gänget träna på att bära tallrikar och hur man serverar gäster. Under hela kvällen plockade vi disk och höll det snyggt och prydligt på borden. Det var även ett band som uppträdde under middagen så Kulturcrew hade även i uppdrag att se till att de hade dricka och mat.

Tillsammans skapade vi en väldigt trevlig kväll för både gäster och personal!

Författare: Mika Ingebrigtsen