Under sommaren har damernas fotbolls EM i England dragit igång och varit ett stort fokus hos många. Vi ville självklart visa vårt stöd för landslaget genom att sända en av gruppspelsmatcherna på bioduken under vårat kulturcafé.

Det var mycket som skulle ställas i ordning inför kvällen. Projektorn behövdes ställas in på rätt inställningar, lokalen skulle dekoreras och fika skulle vara färdiga. Vi började med att få till tekniken rätt genom att se om vi kunde få fram skärm och ljud på duken vilket vi lyckades med. Sedan var det dags att ställa caféet i ordning genom att sätta upp vimplar, landslagströjor, och svenska flaggor.

Eftersom bioduken rullade hade vi även igång popcornmaskinen och erbjöd det till gästerna.

En roliga kväll som slutade i vinst med mycket hurra rop och skratt!

Författare: Mika Ingebrigtsen