Fredagen innan sportlovet anordnades äntligen det efterlängtade LAN:et! Det pågick mellan 19-06 där alla spelsugna själar var välkomna.

Det var ett gäng av killarna i Kulturcrew som anordnade och planerade det mesta själv, däribland att baka, möblera och städa. Under själva LAN:et fick de inte arbeta utan det gjorde UG-personalen, men de fick jobba innan och efter.

Här står Johnpaul och bakar inför LAN:et

Dagen innan hade även vaktmästaren en genomgång om hur strömmen skulle fördelas för att vi skulle undvika att proppar ska gå och vad vi gör i en sån situation, väldigt viktig information som vi kan få användning av i framtiden.

Kvällen började med att iordningställa ungdomsgården inför LAN:et, vilket innebar att göra spelstationer för varje anmäld person, ställa fram kakor och fixa internet och strömkablar.

Vid 17 fick deltagarna börja komma ner och sätta upp sin utrustning och då kom majoriteten av alla anmälda så vi smygstartade LAN:et vid 18, eftersom de flesta var på plats.

Det anordnades även en FIFA-turnering som man kunde spela och tävla i där priset till vinnaren var ett LAN-paket. Denna turnering vanns av Ibrahim, en av arrangörerna till LAN:et, grattis!

Kvällen blev lyckad med ca 15 deltagare plus personal. En uppskattad tillställning trots trötta miner på morgonen… 😉

Författare: Mika Ingebrigtsen