Bokmässan Bodil är en regional bokmässa med och för lokala författare, öppet bibliotek och café, ett tillfälle att lära känna den lokala litteraturen och våra egna författare.

I år firade Bräcke Bibliotek 100 år av biblioteksverksamhet och Bokmässan Bodil flyttade därför i år till Bräcke.

Vi i Bräcke kultur Crew fick delta i bokmässan som hölls fredagen den 19 november. Under eftermiddagen hjälpte vi Emilia Nilsson att förbereda smak-tallrikar och vi var även ett ansikte utåt för Bräcke Folkets hus när författarna behövde hjälp under eftermiddagen.

Under kvällen var det sedan författarsamtal i teatersalongen med Åsa Larsson och Leif Milling. Matkreatören Emilia Nilsson bidrog med smakbitar och musikern Ellen Sundberg tolkade Bodil Malmsten. Vi i KulutrCrew hjälpte till med servering i pausen.

Författare: Lisa Byström