Ett event där Emil Assergård med trio/duo och Lost in the pancakes uppträdde på scen inför glada gäster. Det serverades en god buffé med sallad till innan föreställningarna började.

Under eventet fick några kulturcrew ungdomar hjälpa till med förberedelser och jobba som värdar. Dagen började med att de som var intresserad och ville fick möjligheten att vara med under Emil Assergårds soundcheck. En möjlighet för ungdomarna att lära sig mer om tekniken.

Efter soundcheck var det dags att börja med förberedelserna vilket var att att göra klar all teknik i baren, bära dit all dricka, ordna med mat i köket, ordna färdigt bufféborden och dekorera salongen. Några fick även i uppdrag att ta hand om banden, servera mat, dricka, snacks och se till att de var tillfreds.

Sedan började folket rulla in! Salongen fylldes av cirka 80 gäster som alla hade förbokat sina platser. Värdarna visade de till deras bord där de fick sätta sig och tid för att beställa något att dricka från baren innan maten ställdes fram. Efter ett tag ställdes maten fram och de fick ta för sig. Då gällde det för värdarna att hålla kolla på maten, fylla på när de tar slut och plocka undan disk från gästernas bord. När gästerna var nöjd och belåten plockades buffén undan och L.I.P tog plats på scenen. Efter de spelat tog Emil Assergård med trio/duo över för att sedan L.I.P skulle avsluta eventet. Artisterna fick med publiken och bjöd på riktigt härlig musik och sång.

En riktigt härlig kväll med roliga gäster och fantastiska band!

Författare: Mika Ingebrigtsen